Woensdagavond, 14 februari 19.30. Hoor -en wederhooravond PvdA-NOP in buurthuis Espelervaart

12 februari 2018

De PvdA-NOP gaat de wijk en het dorp in.  Woensdagavond 14 februari, organiseert de PvdA-NOP in buurthuis Espelervaart” van 19.30-21-15, haar tweede hoor -en wederhooravond in Noordoostpolder.  Na de volgens de partij succesvol verlopen eerste avond in “”De Erven”, gebeurt ook deze avond  in de vorm  van een Lagerhuisdebat. De avond wordt geleid door de lijsttrekker van PvdA-NOP,  Rien van der Velde. Met  ook de kandidaat-raadsleden Heleen Wijnhoud, Henk van der Linde en Marjolein keizer. De stellingen zijn ontleend aan gesprekken met inwoners uit de wijk . Ook inwoners zijn uitgenodigd onderwerpen aan te dragen.  

De kandidaat-raadsleden willen  de opvattingen van de inwoners van de wijk “Espelervaart“ meenemen in hun plannen voor de nieuwe gemeenteraad.  Aan de hand van stellingen wil de PvdA-NOP graag met de  inwoners  in gesprek! De stellingen gaan o.a. over de volgende onderwerpen:  diefstal en inbraak ,  eenzaamheid,  Nederlandse taal, huisvesting, rol van het buurthuis. Het is aan de inwoners om ook andere onderwerpen aan te snijden.

Zo wil de PvdA-NOP  in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ook van inwoners  “Espelervaart” weten zij vinden van wonen in hun wijk, Emmeloord of gemeente en wat er goed gaat en wat er veranderd moet worden.  Dat inwoners zo hun ideeën of zorgen van vandaag en morgen, over hun wijk of Noordoostpolder,  benoemen en delen met de kandidaatsraadsleden. De PvdA-Nop zal naast de wijken van Emmeloord ook een aantal dorpen op deze wijze bezoeken.