10 maart viert Noordoostpolder internationale vrouwendag!

8 maart 2018
Internationale vrouwendag ook bij PvdA-NOP!! Wij willen samen met de vrouwen van Noordoostpolder hier bij stil staan! U bent van harte uitgenodigd om zaterdag a.s.10 maart in het Muzisch Centrum, start 10.30, dit met ons te vieren! Dit doen wij met:
 
Tweede Kamerlid en publiciste KIRSTEN VAN HUL !!!
 
Kirsten van den Hul schreef het boek: ‘(s)hevolution, De eeuw van de vrouw’. Hierin komen honderden vrouwen aan het woord op welk gebied zij de meeste verandering willen zien. Dan kan zijn bij ongelijke beloning, glazen plafonds en huiselijk geweld. Naast de toespraak van Van den Hul over vrouwenkracht gaan de vrouwen die op de PvdA-NOP kieslijst staan in gesprek met het Kamerlid. Er zal dan gesproken worden over het vakgebied van de vrouwen en de mogelijke veranderingen die ze willen zien.Volgens Van den Hul mogen vrouwen vaker hun droom uitspreken. Zij kunnen het verschil maken en mogen eerder hun vinger opsteken om hun mening te geven. Uiteraard zijn ook mannen zijn welkom.
 
Van Hul zit sinds vorig jaar maart voor de PvdA in de Tweede Kamer. Ze houdt zich naast onderwijs en media vooral bezig met emancipatie.